Rabobank Samen Sterker

In het werkgebied van Rabobank Weerterland en Cranendonck bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Het ondersteunen…Rabobank Samen Sterker

12-10-2017 14:25 – Ingezonden door Redactie

In het werkgebied van Rabobank Weerterland en Cranendonck bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de campagne ‘Rabobank Samen Sterker’. Er wordt maar liefst € 115.000,- verdeeld.
Stemperiode gestart
Tijdens ‘Rabobank Samen Sterker’ kunnen klanten die (vóór 1 september 2017) lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Leden hebben via de post een persoonlijke kaart met een unieke stemcode ontvangen.
Met deze code kunnen er 5 stemmen uitgebracht worden.
Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. De stemperiode startte op 3 oktober en loopt tot en met 17 oktober 2017. Meer info op www.mijnbankenik.nl/weert/samensterker

Powered by Blog Grabber