“Rabobank Samen Sterker”!

Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt een sponsorbedrag van maar liefst 115.000 euro beschikbaar voor het verenigingsleven in de regio Weert en Cranendonck. Alle leden van de Rabobank kunnen stemmen…“Rabobank Samen Sterker”!

13-10-2017 11:32 – Ingezonden door Redactie

Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt een sponsorbedrag van maar liefst 115.000 euro beschikbaar voor het verenigingsleven in de regio Weert en Cranendonck. Alle leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging en vv Maarheeze dingt graag mee naar de gunsten van deze stemmers. Alle leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren van vv Maarheeze roepen we dan ook graag op om hun stemmen toe te wijzen aan hun favoriete Voetbal-vereniging, vv Maarheeze. Stemmen kan nog tot en  met dinsdag 17 oktober as en met de opbrengst zal vv Maarheeze haar voetbalactiviteiten verder blijven ontwikkelen voor jong en oud in Maarheeze.

Powered by Blog Grabber