Repair Café in ’t Buuls Zitje

Op zaterdag 7 oktober  is er weer een Repair Café in de Budelse Huiskamer van 10 uur tot 12 uur. Dus is je broodrooster, kruimeldief, koffiezetapparaat, klok, of klopboor defect dan repareren de mannen van ’t Buuls zitje deze voor je. Er zijn geen kosten, behalve eventuele materiaalkosten,  aan verbonden….Repair Café in ’t Buuls Zitje

06-10-2017 10:50 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 7 oktober  is er weer een Repair Café in de Budelse Huiskamer van 10 uur tot 12 uur.
Dus is je broodrooster, kruimeldief, koffiezetapparaat, klok, of klopboor defect dan repareren de mannen van ’t Buuls zitje deze voor je. Er zijn geen kosten, behalve eventuele materiaalkosten,  aan verbonden. Wel wordt een vrijwillige bijdrage in de pot gewaardeerd. Dit is het eerste  Repair Café op de nieuwe locatie Dr. Ant. Mathijsenstraat 32. Ook is er elke dinsdagvoormiddag iemand aanwezig van de computerclub om hulpvragen te beantwoorden. Voor alle info en activiteiten kun je ook kijken op onze Facebookpagina Buuls zitje. Wil je nog meer info over ’t Buuls zitje dan kun je bellen naar 0031 6 10227398 of mailen naar buulszitje@gmail.com

Powered by Blog Grabber