Repair Café in ’t Buuls zitje

Op zaterdag 5 augustus is er een Repair Café in de Budelse Huiskamer van 10 uur tot 12 uur. Is je broodrooster, kruimeldief, koffiezetapparaat, klok,… defect? De mannen van ‘t Buuls Zitje repareren het…Repair Café in ’t Buuls zitje

04-08-2017 10:56 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 5 augustus is er een Repair Café in de Budelse Huiskamer van 10 uur tot 12 uur. Is je broodrooster, kruimeldief, koffiezetapparaat, klok,… defect? De mannen van ‘t Buuls Zitje repareren het voor je! Er zijn geen kosten aan vebronden, behalve eventuele materiaalkosten. Een vrijwillige bijdrage in de pot wordt gewaardeerd. Dit is het laatste Repair Café in de locatie in de Borgh, Dr. Ant. Mathijsenstraat 19 in Budel.  Na de verhuizing naar Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 aan de ‘overkant’ op 16 en 17 augustus zal het volgende Repair Café hier plaatsvinden op zaterdag 2 september. Afgelopen woensdag werd er weer druk geknutseld met serviesgoed en schuursponsjes. Wil je meer info over ’t Buuls zitje dan kun je bellen naar 0031 6 10227398 of mailen naar buulszitje@gmail.com of kijk op onze Facebookpagina.

Powered by Blog Grabber