Repair Café

Hergebruiken, opwaarderen en delen is goedkoper dan massaal kopen en weggooien. En naast het feit dat je portefeuille er baat bij heeft, is het ook nog eens goed voor het milieu. Zit jij met beschadigde…Repair Café

13-10-2017 11:16 – Ingezonden door Redactie

Hergebruiken, opwaarderen en delen is goedkoper dan massaal kopen en weggooien. En naast het feit dat je portefeuille er baat bij heeft, is het ook nog eens goed voor het milieu. Zit jij met beschadigde spullen zoals elektrische apparaten, kleding, computers… of tuingereedschap dat geslepen dient te worden? Kom dan naar het Repair Café op vrijdag 13 oktober in het Michielshof. Tijdens het Repair Café, een initiatief van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS), staat duurzaamheid centraal. Je hebt er de mogelijkheid om, samen met de hulp van deskundige, je kapotte spullen te repareren. Dit is helemaal gratis. Enkel indien je extra stukken nodig hebt, dien je deze te betalen.  Het Repair Café gaat door in het Michielshof op vrijdag 13 oktober tussen 18 en 21 uur.

Powered by Blog Grabber