Restaurant Sphinx Maarheeze

Restaurant Sphinx in Maarheeze is een Italiaans steakhouse en pizzeria. Met veel passie en plezier werken eigenaar Ashraf Hanna en zijn team aan een optimale service, kwaliteit en gastvrijheid. Bij Restaurant…Restaurant Sphinx Maarheeze

09-10-2017 14:06 – Ingezonden door Redactie

Restaurant Sphinx in Maarheeze is een Italiaans steakhouse en pizzeria. Met veel passie en plezier werken eigenaar Ashraf Hanna en zijn team aan een optimale service, kwaliteit en gastvrijheid. Bij Restaurant Sphinx gaat een internationale keuken hand in hand met de typische Cranendonckse gastvrijheid. De keuken maakt gebruik van verse topproducten. Allerhande vleesgerechten sieren de menukaart, maar ook pizza’s en andere Italiaanse gerechten zoals salades, soepen en antipasti. Ontdek zeker de Special Steak’s Menu met een divers aanbod aan heerlijke steakgerechten zoals tournedos, entrecotes en kalkoenoesters. Bovendien is er keuze uit twee heerlijke saté gerechten  geserveerd met o.a. gado gado. Kroepoek en satésaus. “Wat onze gerechten net dat tikkeltje extra geeft is het feit dat wee gebruik maken van een lava steen grill en een hete lucht oven wat het vlees goed mals en op temperatuur houdt. En dat proef je!” aldus Ashraf. Afgesloten kan er worden met een heerlijk dessert. Er is keuze uit o.a. citroenijs, sinaasappelijs of tartufo.  Op maandag is het schoteldag en worden alle schotelgerechten aangeboden voor de vaste prijs van €8,5 en op woensdag is het pizzadag en gaan alle pizza’s (op enkele uitzonderingen na) de deur uit voor slechts €6 per stuk.

Nieuwe collega’s zijn altijd welkom! Neem dus bij interesse zeker contact op!

MENU
Wereldkeuken, Italiaans steakhouse en pizzeria, bereid met verse ingrediënten

LOCATIE
Stationsstraat 6
6026 CV Maarheeze

WEB
www.sphinx-maarheeze.nl
Facebook: Restaurant Sphinx Maarheeze
Tel. 0031 495 591432

SPECIALITEITEN
Special Steak’s Menu,
Italiaanse gerechten zoals salades, soepen, antipasti,
Saté gerechten
Pizza- en Schoteldag

OPENINGSTIJDEN
T/M MAART
7 op 7 geopend van 15 uur tot 24 uur.

Powered by Blog Grabber