Reünie B-jeugd SV Budel 1997-2017

Exact 20 jaar later kwamen op zaterdag 23 september 26 oud SV Budel B-jeugd spelers samen om de tijd van toen eens dunnetjes over te doen, de lichting van 1997 was er eentje van formaat waarbij de B1 onder…Reünie B-jeugd SV Budel 1997-2017

29-09-2017 10:41 – Ingezonden door Redactie – Foto’s DeMeus

Exact 20 jaar later kwamen op zaterdag 23 september 26 oud SV Budel B-jeugd spelers samen om de tijd van toen eens dunnetjes over te doen, de lichting van 1997 was er eentje van formaat waarbij de B1 onder leiding van trainer Patrick van Meijl destijds uitzonderlijk uitblonk in het Brabantse amateurvoetbal. De B1 en B2 van die tijd bestond uit een hechte groep fanatieke jongens die hun jeugd in Budel doorbrachten en zo ontstond dus ook het idee bij een aantal oud-spelers om een reunie te organiseren. Voor Pascal Strik en Bas de Cocq van Delwijnen was het zaak om iedereen weer eens samen te brengen voor een memoriale voetbal wedstrijd tussen oud-B1 en oud-B2, eindstand 3-3! De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte voor wijlen William van Rooij, oud-coach B1, Pieter Roumen, oud-speler B1 en Heinz-Dieter Schneider, oud-speler B2. De dag werd voldaan afgesloten met een volledig verzorgde barbecue en feestavond bij Cafe De Capucijner waarbij alle herinneringen en foto’s van die succesvolle jaren in de jeugd van SV Budel nog eens uitgebreid op tafel kwamen.
De volgende spelers waren niet aanwezig: B1, Teun Janssen, Bart Meusen, Rik Bogers, en Ronald Duisters. B2 , Barry Zentjens

Foto DeMeus

Powered by Blog Grabber