Reünie  RK Mavo St. Oda periode 1973- 1977

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat deze lichting eindexamen deed op de RK Mavo St Oda in Budel. Daarom zijn we van plan om op 30 september een reünie te organiseren. Van de meeste oud-leerlingen…Reünie  RK Mavo St. Oda periode 1973- 1977

05-07-2017 08:41 – Ingezonden door Redactie

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat deze lichting eindexamen deed op de RK Mavo St Oda in Budel. Daarom zijn we van plan om op 30 september een reünie te organiseren. Van de meeste oud-leerlingen hebben we al contactgegevens kunnen verzamelen, maar nog lang niet van iedereen. Omdat de meesten in 1973 zijn begonnen in de brugklas, willen we iedereen erbij betrekken die in dat jaar zijn gestart op deze leuke school. Ook al heb je er een jaartje langer over gedaan om je diploma te halen. Zat jij in deze periode op deze superleuke school? Dan zouden we het fijn vinden om contact op te nemen met de organisatie. Deze bestaat uit Ad Duisters, Manuela Vestjens, Annie de Regter, Noud van Leeuwen en Frank Stevens.Stuur een berichtje of bel naar: 0031 6 13702451 / stev8401@planet.nl (Frank)

Powered by Blog Grabber