Rommelmarkt Gastel

Dit jaar organiseert  de ouderraad van basisschool ‘t Lange in Gastel alweer, en dat voor de 43ste keer zijn jaarlijkse rommelmarkt. Die begint zondag 3 september om 9.15 uur en duurt tot 12.30 uur. De…Rommelmarkt Gastel

30-08-2017 09:36 – Ingezonden door Redactie

Dit jaar organiseert  de ouderraad van basisschool ‘t Lange in Gastel alweer, en dat voor de 43ste keer zijn jaarlijkse rommelmarkt. Die begint zondag 3 september om 9.15 uur en duurt tot 12.30 uur. De locatie is het Cornelisplein in Gastel.
De toegang is geheel gratis.
U kunt bij ons terecht voor een drankje met een verse wafel, een stukje muziek (verzorgd door blaaskapel Excelsior) en er zijn natuurlijk heel veel artikelen te koop. Ook aan de kinderen is gedacht; zij worden vermaakt met oud-Hollandse spelletjes. Zoals gebruikelijk vindt tijdens de rommelmarkt weer een veiling plaats onder leiding van een kundige veilingmeester.
Op zaterdagmorgen 2 september worden vanaf 08.30 uur spullen huis aan huis opgehaald in Gastel. Bent u woonachtig in de gemeente Cranendonck en hebt u nog bruikbare zaken voor ons, dan kunt u contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 0031 495-494020. De spullen worden vervolgens op vrijdag 1 september vanaf 18.00 uur bij u opgehaald.
Om de kosten van het restafval zo laag mogelijk te houden is het niet mogelijk om de volgende zaken aan te bieden: kussens, matrassen, bankstellen, witgoed, sanitair, weckflessen, verweerde (tuin-)meubelen, (zwaar-) beschadigde of niet-complete spullen. Evenals voorgaande jaren komt de gehele opbrengst ten goede van de kinderen van OBS ’t Lange.

Powered by Blog Grabber