Ronald Snijders in de Smeltkroes   

AK de Smeltkroes presenteert op zaterdag 14 oktober Ronald Snijders met de reprise van zijn programma “Welke Show”. Hij is hiermee, samen met o.a. Theo Maassen en Claudia de Breij,  genomineerd voor de…Ronald Snijders in de Smeltkroes   

09-10-2017 14:19 – Ingezonden door Redactie

AK de Smeltkroes presenteert op zaterdag 14 oktober Ronald Snijders met de reprise van zijn programma “Welke Show”. Hij is hiermee, samen met o.a. Theo Maassen en Claudia de Breij,  genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen.

Ronald Snijders was vooral bekend als auteur van o.a. de bestsellers De Schrikkelkalender 2016, De Alfabetweter en 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden.
Inmiddels is hij ook een succesvol cabaretier, als absurdist speelde hij in zijn vorige One Man Show een dolgedraaide tv-quizmaster. In zijn tweede programma WELKE SHOW zien we de echte Ronald Snijders, met bigband. Hij vervreemdt zijn publiek op geheel eigen wijze met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ook leest hij wederom voor uit eigen werk.

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.de-smeltkroes.nl , telefonisch reserveren via 0031 495-593219 kan alleen op de dag van de voorstelling.

Powered by Blog Grabber