Rondleiding door historisch Dorplein

We hebben zondag voor de laatste keer rond de Hoort gelopen (wij noemen het de Cote d’Or). Vaarwel, die stille schitterende plas met zijn smaragdgroen water aan het begin. Zoveel uren hebben we er gewandeld,…Rondleiding door historisch Dorplein

26-08-2017 11:07 – Ingezonden door Redactie

Wij, de gidsen die de rondleidingen verzorgen door historisch Dorplein, gaan enthousiast op de ingeslagen weg door. De laatste zondag van deze maand, 27 augustus, staan we weer klaar bij gemeenschapshuis “De Schakel” aan de Sint- Barbasraweg 1, in Budel-Dorplein, telefoon: 0495-518603. We vertrekken om 10 uur en om 2 uur ’s middags. De rondleiding duurt ongeveer twee uur, gaat over goed begaanbare wegen en is rolstoelvriendelijk. Vooraf inschrijven is niet nodig, alleen zorgen dat je op tijd bent en weer of geen weer, de wandeling gaat altijd door. De kosten bedragen twee euro per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Ter plekke te betalen aan de gids of de coördinator. We staan te popelen om jullie al het mooie van Dorplein te laten zien.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Wim Cremers, St.-Servaasstraat 30, 6024 BV Budel-Dorplein, tel.: 0495-492598 / 0622961675; e-mail: w.cremers@chello.nl
Los van deze laatste zondag van de maand kun je altijd met een groep rondgeleid worden. Allerlei arrangementen zijn mogelijk: van starten met een kop koffie en een stuk vlaai en vervolgens een rondleiding tot een volledig verzorgde ochtend of middag compleet met lunch en naborrelen of diner.
Ook het terras, prachtig gelegen tegen de bosrand in de volle zon, is elke  (zon) dag open.
Voor meer informatie kun je bellen met Rob Ploum, telefoon:0622215106 of met de Schakel, telefoon: 0031 495-518603

Powered by Blog Grabber