Rondleidingen door La Place Dor

“Ik heb de schoonheid gevonden. De schoonheid in de verbondenheid tussen mens en industrie, mens en natuur, industrie en natuur. De schoonheid van het grote geheel en van de kleine afzonderlijke delen”….Rondleidingen door La Place Dor

02-08-2017 09:00 – Ingezonden door Redactie

“Ik heb de schoonheid gevonden. De schoonheid in de verbondenheid tussen mens en industrie, mens en natuur, industrie en natuur. De schoonheid van het grote geheel en van de kleine afzonderlijke delen”. (Angeline Maas: La Place Dor)
Heel veel bezoekers hebben dit ook zo ervaren en gevoeld. Honderden mensen zijn rondgeleid door Dorplein en zijn enthousiast naar huis gegaan om te vertellen over de Cantine, het Prisonneke, de carré Mulhousien woningen. Velen van hen komen zeker nog eens terug met b.v familie of buurtvereniging of vereniging  om ook hen te laten genieten van een onvergetelijke wandeling door Dorplein.De  gidsen die de rondleidingen verzorgen gaan dan ook verder op de ingeslagen weg. De laatste zondag van deze maand, 30 juli, gaan ze weer van start bij gemeenschapshuis de Schakel/Kempenbroek , St. Barbaraweg 1, Budel-Dorplein, telefoon: 0495-518603. Ze vertrekken om 10 uur en om 2 uur ’s middags. De rondleiding duurt ongeveer 2 uur en gaat over goed begaanbare wegen. Vooraf inschrijven is niet nodig, je zorgt dat je er op tijd bent en weer of geen weer, de wandeling gaat altijd door. De kosten zijn 2 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Ter plekke te betalen aan de gids of de coördinator. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim Cremers, St. Servaasstraat 30, 6024 BV Budel-Dorplein
Tel: 0031 495-492598 / 0031 622961675 – e-mail: w.cremers@chello.nl

Je kunt altijd los van deze laatste zondag van de maand met een groep rondgeleid worden. Er zijn er allerlei arrangementen mogelijk. Van beginnen met een kop koffie en een stuk  vlaai en vervolgens een rondleiding tot een volledig verzorgde ochtend of middag compleet met lunch en naborrelen of diner.
Voor meer informatie kun je bellen met Rob Ploum, telefoon:0622215106 of met de Schakel, telefoon: 0495-518603

Powered by Blog Grabber