Rood-Wit’67/Plus: Pupil van de week Robin van Dok

Zondag 8 oktober is bij de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 1 tegen DVS 1 Robin van Dok de pupil van de week. Robin van Dok speelt bij de JO11-1G. Hij gaat naar basisschool De Horizon in Hamont-Achel en zit…Rood-Wit’67/Plus: Pupil van de week Robin van Dok

06-10-2017 10:13 – Ingezonden door Redactie

Zondag 8 oktober is bij de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 1 tegen DVS 1 Robin van Dok de pupil van de week. Robin van Dok speelt bij de JO11-1G. Hij gaat naar basisschool De Horizon in Hamont-Achel en zit in het 5de leerjaar (dat is vergelijkbaar met groep 7 in Nederland). Zijn favoriete speler bij Rood-Wit’’67 is zijn trainer Mark Hendriks. Zijn favoriete profspeler in het buitenland is Lionel Messi. Robins positie op het veld komt niet overeen met dat van zijn idool want hij speelt in de verdediging. Robins favoriete eten is  friet en frikandellen en hij heeft als andere hobby’s voetbal en gamen

Powered by Blog Grabber