Samen met ZLTO en IVN op pad

De ZLTO afdeling Groote Heide organiseert samen met de IVN afdeling Cranendonck op vrijdag 30 juni 2017 een avondwandeling met excursie. U wordt om 19.30 uur met koffie en thee ontvangen op het bedrijf…Samen met ZLTO en IVN op pad

29-06-2017 15:29 – Ingezonden door Redactie

De ZLTO afdeling Groote Heide organiseert samen met de IVN afdeling Cranendonck op vrijdag 30 juni 2017 een avondwandeling met excursie. U wordt om 19.30 uur met koffie en thee ontvangen op het bedrijf van de Familie Van Cranenbroek aan de Bergbosweg 36 in Budel. Naast een rondleiding over dit paardenbedrijf, wordt er onder leiding van een deskundige IVN-gids, mevrouw Nel Meulman, gewandeld in het nabijgelegen bos aan de Bergbosweg. ZLTO en IVN nodigen u dan ook uit om op deze vrijdagavond samen op pad te gaan…

Powered by Blog Grabber