Sam’s Kledingactie

De inzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood in Maarheeze vindt dit najaar weer plaats van 21 oktober tot en met 26 oktober. Kleding kan binnengebracht worden bij dhr. van Velzen (Kerkstraat 5), mevrouw Hoeben (Rummeling 3) en bij mevrouw Rijkers (Vogelsberg 31).Sam’s Kledingactie

16-10-2017 12:13 – Ingezonden door Redactie

De inzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood in Maarheeze vindt dit najaar weer plaats van 21 oktober tot en met 26 oktober. Kleding kan binnengebracht worden bij dhr. van Velzen (Kerkstraat 5), mevrouw Hoeben (Rummeling 3) en bij mevrouw Rijkers (Vogelsberg 31).

Sam’s Kledingactie heeft voor het komende najaar een nieuw doel uitgekozen. De opbrengsten van de ingezamelde kleding gaat voor de tweede helft van 2017 naar een bijzonder project waarmee de slachtoffers van de hongersnood in Zuid-Soedan geholpen worden. Samen met Cordaid gaat Sam’s bijna 4.000 gezinnen voorzien van een hulppakket. Zo’n pakket bevat vissersmaterialen, gereedschappen en zaden, zodat de gezinnen weer zelf voor hun voedselvoorziening kunnen zorgen. Sam’s Kledingactie zamelt al 50 jaar kleding in voor mensen in nood. Samen met honderden vrijwilligers wordt jaarlijks honderdduizenden kilo’s kleding ingezameld. De netto-opbrengst van de kleding wordt besteed aan hulpprojecten over de hele wereld.

Powered by Blog Grabber