Scholenveldloop

Ze hadden regen voorspeld, maar de weergoden waren de lopers van de 5 basisscholen van Neerpelt goedgezind toen die vorige donderdag kort na de middag van start gingen met de Scholenveldloop. Meer nog,…Scholenveldloop

07-10-2017 11:00 – Ingezonden door Redactie

Ze hadden regen voorspeld, maar de weergoden waren de lopers van de 5 basisscholen van Neerpelt goedgezind toen die vorige donderdag kort na de middag van start gingen met de Scholenveldloop. Meer nog, wie in jas en trui gekomen was, had die al snel uitgetrokken. De 6e leerjaren startten eerst voor hun kilometer, waarna in een vlot tempo de volgende leerjaren volgden. Als er puur op de podiumplaats mag afgerekend worden, blijkt Helibel (Sint-Huibrechts-Lille) de sportiefste school te zijn. Zij wonnen maar liefs 12 medailles waarvan 5 gouden. Niet getreurd voor diegenen die achteraf niet op het podium stonden, gezien het warme weer genoten zij evenzeer van hun flesje water en die lekkere appel!
Foto Marc Faes.

Powered by Blog Grabber