Schrijf-workshop-dag

Wil je ook zo graag nog even vasthouden? Kon het nog maar even echt. We gaan kracht en troost zoeken in dat wat wel kan: schrijven over wie je kwijt bent. Herinneren. Gedenken. Het even laten zijn wat…Schrijf-workshop-dag

12-10-2017 14:40 – Ingezonden door Redactie

Wil je ook zo graag nog even vasthouden? Kon het nog maar even echt. We gaan kracht en troost zoeken in dat wat wel kan: schrijven over wie je kwijt bent. Herinneren. Gedenken. Het even laten zijn wat het is. Kom je ook je herinneringen kietelen en ze op papier zetten? Deze workshop dag schrijf je aan de herinneringen aan één gestorven geliefde. Dat kan je man of vrouw zijn, je vader, je moeder, maar ook een ander familielid, een vriend of vriendin. Iemand die je lief hebt en door de dood kwijt raakte. Het maakt voor de oefeningen niet uit of dat dit jaar gebeurde of dertig jaar geleden. Schrijfdocent Esther van der Werf neemt je zachtjes mee in de ladekast van je geheugen. Wie was hij/zij? Wat maakten jullie samen mee? Jij herinnert, jij schrijft. Aan het einde van de dag heb je een geschreven portret van die geliefde persoon in handen. Hoe hij/zij voor jou was, en nu is. Met tips en inspiratie om er thuis eventueel nog aan verder te schrijven. Het wordt een dag waarin een traan zeker mag en waarschijnlijk ook komt, maar waarin we vooral op zoek gaan naar het licht dat je herinnering brengt in het nu. De glimlach.

In deze tijd van allerzielen, en december’s aanstormende feestelijkheden kan het extra nodig zijn om het troostende fijne te zoeken, vandaar deze workshop in deze tijd. Je gaat op zoek naar de glimlach van je herinnering.

Vrijdag 3 november, 9.30-16.00 uur in Hof van Schoor Nederweert.
Deelnamekosten: € 60,- inclusief btw, lesmateriaal. Exclusief lunch, koffie en thee: à la carte te bestellen bij Hof van Schoor.
De lunch- & theekaart van Hof van Schoor kun je alvast bekijken op hofvanschoor.nl
Aanmelden is noodzakelijk vanwege het beperkt aantal plaatsen.
Exacte informatie en bevestiging volgt na aanmelding.
Voor meer informatie en aanmelden: zozieje.nl & esther@zozieje.nl

Powered by Blog Grabber