Senioren Netbaltornooi Hamont

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het stadsbestuur van Hamont-Achel in samenwerking met de Seniorenwerking een netbaltornooi voor senioren uit verschillende Limburgse gemeenten. Dit ging door op donderdag…Senioren Netbaltornooi Hamont

13-10-2017 11:33 – Ingezonden door Redactie

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het stadsbestuur van Hamont-Achel in samenwerking met de Seniorenwerking een netbaltornooi voor senioren uit verschillende Limburgse gemeenten. Dit ging door op donderdag 5 oktober tussen 10 uur en 15 uur. Het was weer een sportieve en gezellige dag met veel winnaars en geen verliezers. Elke dinsdag en donderdag van 9 uur tot 10 uur spelen de netballers in sporthal De Posthoorn te Hamont. Kom gerust eens kijken of meespelen!

Powered by Blog Grabber