Senioren&Computers

Op zaterdag 9 september vanaf 13.30 uur houdt de groep Senioren & Computers zijn opendag in het leslokaal aan de Hoge Weg 3 in Maarheeze (naast de kerk). Op die dag kunt u aan de diverse docenten allerhande…Senioren&Computers

28-08-2017 19:00 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 9 september vanaf 13.30 uur houdt de groep Senioren & Computers zijn opendag in het leslokaal aan de Hoge Weg 3 in Maarheeze (naast de kerk).
Op die dag kunt u aan de diverse docenten allerhande vragen stellen met betrekking tot de cursussen die ze gaan geven en wordt er ook doorlopend een presentatie gegeven. Kijk eens op seniorenENcomputers.nl voor een overzicht van de cursussen en workshops. Ook houden ze iedere dinsdag van 10 tot 12 uur een pc-inloop. Hier kunt u terecht met vragen of problemen met betrekking tot uw pc, tablet of iPhone. De pc-inloop verhuist op 3 september van de Borgh naar nummer 36 aan de overkant. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar info@seniorenENcomputers.nl of bellen naar 0031 495-4955566.

Powered by Blog Grabber