Sinterklaas komt weer logeren in Weert

Nog een paar nachtjes slapen en dan wordt Sinterklaas weer verwacht in Weert. Op 19 november zal hij per boot arriveren waarna hij zijn intrek neemt in het Huis van Nicolaas.Sinterklaas komt weer logeren in Weert

17-11-2017 09:58 – Ingezonden door Redactie

Nog een paar nachtjes slapen en dan wordt Sinterklaas weer verwacht in Weert. Op 19 november zal hij per boot arriveren waarna hij zijn intrek neemt in het Huis van Nicolaas.

Op zondag 19 november zullen Sinterklaas en zijn Pieten rond 13.30 uur arriveren bij de Werthaboulevard. Daar zal hen een warm ontvangst te wachten staan. Net als voorgaande jaren zullen duizenden kinderen de Goedheiligman verwelkomen. Nadat  Sinterklaas veilig aan wal staat zal hij een toch over de Kasteelsingel maken. Hij gaat dan via de Oelemarkt naar het de Markt waar hij de aanwezigen zal toespreken bij het Huis van Nicolaas. Ook dit jaar komt Sinterklaas logeren in Weert. Zijn logeeradres, het Huis van Nicolaas (Markt 7, 6001 EJ Weert), is geopend van maandag 20 november t/m maandag 4 december. Tijdens deze dagen kun je van dinsdag t/m zondag tussen 13.00 en 16.30 uur het Huis van Nicolaas bezoeken. Op donderdag gaan ’s avonds de deuren extra open tussen 19.00 en 20.30 uur. Op maandag heeft Sinterklaas een rustdag.

Voor een bezoek aan het Huis van Nicolaas heb je een entreekaartje nodig. Tickets kosten €1,50 per stuk. Aan de ingang van de wachtrij vind je de kassa, welke een kwartier voor opening van het Huis van Nicolaas geopend is. In de periode voor de Sinterklaasviering op 5 december zijn er extra winkelzondagen in de Weerter binnenstad. Op 26 november en 3 december zijn de winkels extra geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens winkelzondagen en koopavonden (donderdag) kun je na 18.00 uur gratis parkeren op de buitenparkeerplaatsen in de binnenstad. Uitgezonderd hiervan zijn de parkeerplaatsen met slagbomen. Meer informatie kun je vinden op de website: www.huisvannicolaas.nl.

Powered by Blog Grabber