Sinterklaasontbijt in Budel-Schoot

Een ding is zeker: de voorbereidingen van Stichting Sint in Schoot (SIS) op het naderende sinterklaasfeest verlopen dit jaar bijzonder gesmeerd.Sinterklaasontbijt in Budel-Schoot

17-11-2017 09:56 – Ingezonden door Redactie

Een ding is zeker: de voorbereidingen van Stichting Sint in Schoot (SIS) op het naderende sinterklaasfeest verlopen dit jaar bijzonder gesmeerd.
Op uitnodiging van de stichting brengt Sinterklaas op zondag 19 november, een dag na de landelijke intocht in de Friese stad Dokkum, een bezoek aan Budel-Schoot. Hongerig geworden van zijn lange reis kan hij die ochtend in de blokhut van Jong Nederland van een lekker ontbijtje genieten.
Kinderen (tot en met groep 5 van de basisschool) kunnen daar om 10.30 uur aanschuiven voor een gratis sinterklaasontbijt. Sinterklaas en zijn pieten zouden het heel erg leuk vinden als zoveel mogelijk kinderen in hun pyjama naar de blokhut komen. Hun ouders, verzorgers, oudere broers en zussen, opa’s en oma’s kunnen voor een gereduceerd bedrag mee ontbijten. Na afloop van het ontbijt is er een sinterklaasfeest in gemeenschapshuis De Reinder. Er wordt gezorgd voor een uitgebreid programma, met theater, spelletjes en ander kindervermaak. Deelnemen aan het ontbijt én het afhalen van een traktatie tijdens het sinterklaasfeest kan alleen op vertoning van een traktatiekaart. Voor inwoners van Budel-Schoot die de collecte hebben gemist zijn er kaarten –  tegen een vrijwillige bijdrage – verkrijgbaar bij Cindy Houben (Dwarsstraat 33a). Het sinterklaasontbijt komt dit jaar in de plaats van de intocht op het Stationsplein in Budel-Schoot. De blokhut van Jong Nederland ligt achter gemeenschapshuis De Reinder aan de Grootschoterweg 119. Het laatste nieuws van de Stichting Sint in Schoot en de avonturen van Kees en Henk in aanloop naar het sinterklaasontbijt kunnen worden gevolgd op www.sintinschoot.nl, Facebook en het YouTube-kanaal van de stichting.

Powered by Blog Grabber