Social media bootcamp voor je nieuwe baan of nieuwe klant 18 september Bibliocenter Weert

In één dag leer je hoe je als werkzoekende of ondernemer social media effectief inzet om je droombaan of nieuwe klant te vinden. We bespreken de kansen van sociale media voor jou. De focus ligt op Facebook,…Social media bootcamp voor je nieuwe baan of nieuwe klant 18 september Bibliocenter Weert

16-09-2017 14:30 – Ingezonden door Redactie

In één dag leer je hoe je als werkzoekende of ondernemer social media effectief inzet om je droombaan of nieuwe klant te vinden. We bespreken de kansen van sociale media voor jou. De focus ligt op Facebook, Linkedin en Twitter. Door het zelf te doen leer je het meest. Dus neem je laptop, tablet of smartphone mee naar de praktische training maandag 18 september bij Bibliocenter Weert van 9.30 tot 16.30 uur. Aanmelden op www.bibliocenter.nl . Het adres van de bibliotheek is Wilhelminasingel 250 in Weert.
Stevig er tegenaan
In deze praktische training leer je denken vanuit het perspectief van werkzoekende of ondernemer en hoe je jezelf en wat je te bieden hebt krachtig profileert. Welk medium sluit aan bij jouw communicatiestijl?  Je leert meer over imago, reputatie en online netwerken en creatieve manieren om je meerwaarde online te laten zien.
Vooral voor werkzoekenden en ondernemers
De Social Media Bootcamp richt zich primair op werkzoekenden en ondernemers. Ben je een ervaren werkzoeker of ondernemer en al goed ingevoerd in de mogelijkheden van Linkedin, Twitter en Facebook? Dan zul je tijdens deze Bootcamp weinig nieuws horen. De meerwaarde kan dan liggen in het delen van kennis, inzichten en ervaringen met anderen. De bootcamp wordt gegeven door Huub van Dommelen van Webbieb.nl . Bij de bootcamp is de lunch inbegrepen.

Powered by Blog Grabber