Sponsorloop basisschool De Horizon

Met een heerlijke najaarszon in de rug startte op vrijdag 29 september de sponsorloop voor de schoolkinderen van basisschool De Horizon. Vanop het terras moedigden vele ouders en grootouders hun kind aan…Sponsorloop basisschool De Horizon

09-10-2017 14:37 – Ingezonden door Redactie

Met een heerlijke najaarszon in de rug startte op vrijdag 29 september de sponsorloop voor de schoolkinderen van basisschool De Horizon. Vanop het terras moedigden vele ouders en grootouders hun kind aan om een sportieve loopwedstrijd uit te lopen. Groot en klein zette zich in waarbij  elke ronde een stempel verdiend werd. Iedereen was gemotiveerd om zijn of haar best te doen want… hoe meer rondjes er gelopen werden, hoe verder de stip zich verder zette op de meetlat. Het maximum aantal rondjes werd ruim overschreden waarna de leerkrachten een uitdaging dienden af te werken. Het werd touwtrekken tegen de papa’s en grootouders! De 2 partijen supporters riepen om ter hardst. En weet je wie er won? Eenmaal raden: natuurlijk de leerkrachten! Een dikke proficiat aan alle kinderen en natuurlijk ook een proficiat aan de vaders, grootvaders en leerkrachten!

Powered by Blog Grabber