Sporting naar het Hoge Noorden: Hurry-Up

Zaterdag 18 november  trekt het Sporting gezelschap op daguitstap naar Zwarte Meer in het Noorden van Nederland. Na de uitgebreide sight-seeing van 280km enkel, gaan we er de kolossen van Hurry-Up partij…Sporting naar het Hoge Noorden: Hurry-Up

17-11-2017 09:53 – Ingezonden door Sven Spooren

Zaterdag 18 november  trekt het Sporting gezelschap op daguitstap naar Zwarte Meer in het Noorden van Nederland. Na de uitgebreide sight-seeing van 280km enkel, gaan we er de kolossen van Hurry-Up partij geven.
Hurry-Up staat onder Sporting geklasseerd en dus zouden er kansen moeten zijn om de allereerste overwinning op verplaatsing te gaan boeken! Maar dat is een moeilijke opdracht. Hurry-up speelt een heel fysiek en krachtig spel. Daar hebben ze vorige week dan nog een Kroatische reus aan toegevoegd. Dragan Vrgoc (26j) heet die ideale schoonzoon van 2.04M en 134 kg!
Sporting zal het dus op snelheid moeten doen. Onze snelle hoeken mogen zich dus helemaal uitleven.

Wie met de bus meerijdt, kan zich aanmelden via communicatie@sporting-nelo.be. De bus vertrekt zaterdag om 14u aan sporthal Dommelhof. De wedstrijd start om 20 uur.

Powered by Blog Grabber