Sporting Nelo 35 – BDC´90 10

De tweede wedstrijd van handbal Sporting Nelo M19 in de Nederlandse competitie. Als taak hadden de Nelo-dames M19 de opdracht om de zaken zoals op training geoefend, nu ook in de wedstrijd te tonen en…Sporting Nelo 35 – BDC´90 10

13-10-2017 11:19 – Ingezonden door Redactie – Sven Spooren

De tweede wedstrijd van handbal Sporting Nelo M19 in de Nederlandse competitie. Als taak hadden de Nelo-dames M19 de opdracht om de zaken zoals op training geoefend, nu ook in de wedstrijd te tonen en dan ook vooral plezier op het veld te hebben!? En …. het werkte. Mooie wissels, verdedigend goed werk en vooral veel snelheid. ?”Snelle midden” werkte ontzettend goed. De pivot werd goed gevonden en de afstandsshots gingen erin. Kwestie van vertrouwen krijgen. De Nederlandse speelsters waren tot hun frustratie geen match voor onze jeugdige Sporting dames. En gefrustreerd waren ze, rare georkestreerde valpartijen die meer op een dansvloer thuishoorden dan op een handbalveld waren het gevolg, tot groot jolijt van menige Sportingfan.  Na de rustpauze schakelden onze dames nog een versnelling hoger. Resultaat  eindstand 35-10. Proficiat Dames met het resultaat!

Powered by Blog Grabber