Sporting Nelo – Achilles Bocholt

Aanstaande zaterdag mag Sporthal Dommelhof nog eens gezellig vol lopen! De enige echte Noord-Limburgse derby wordt nog eens, op het scherpst van de snee, gespeeld. Het is een wedstrijd waarin net zoals…Sporting Nelo – Achilles Bocholt

29-09-2017 10:34 – Ingezonden door Sven Spooren

Aanstaande zaterdag mag Sporthal Dommelhof nog eens gezellig vol lopen!
De enige echte Noord-Limburgse derby wordt nog eens, op het scherpst van de snee, gespeeld. Het is een wedstrijd waarin net zoals in de andere wedstrijden slechts 2 punten te behalen zijn. Maar er staat toch wel wat meer op het spel. Er staan immers vele Sporting-boys op het parket. Valkenborgh, Spooren, Winters en trainers Lenders en Dobrzynski treden aan voor Bocholt en hebben een lang Sporting verleden. Bij Sporting komen spelers Van Sloot, Habraken, Vandebeeck, Lukkesen, Van Vlierden en Follon uit de eigen jeugdopleiding. Er kan dialect tegen elkaar gesproken worden!

Sporting maakte een aardige rentree in de BeNe-liga, maar we zijn om verschillende redenen de underdog. Bocholt is niet alleen de huidige BENE-liga kampioen maar het steekt samen met Lions ook nog eens hoog boven de concurrentie uit. Zo werd er tegen Hasselt met 10 doelpunten verschil gewonnen! Het team van de brouwerij-jongens speelt al jaren samen, terwijl ons team op 5 plaatsen gewijzigd werd en met Pascal Grossi hebben we ook nog eens een nieuwe trainer. Dit vergt tijd, maar er is al hard en goed gewerkt!

Maar we gaan Dommelhof opnieuw omtoveren tot Dé Hel van het Noorden en de sfeer zal onze nieuw gevormde ploeg een geweldige ruggesteun geven! Hoe moeilijk ook, we zullen ons vel heel duur verkopen. Hopelijk recupereren we enkele gekwetsten. Louis Vandebeeck alvast niet want die heeft voorlopig een gips rond de enkel en ook Daan Versleeuwen en de zieken Marx en Denert zijn nog onzeker.
We kunnen iedereen alleen maar aanraden ons zaterdag te steunen door naar Sporthal Dommelhof af te zakken. Kom op tijd want het wordt druk en u kan met parkeren waarschijnlijk nog hinder ondervinden van de Soudal GP van Neerpelt die dezelfde namiddag om 16 hr in datzelfde Dommelhof gereden wordt.

Sporting NeLo – Bocholt 20.15 hr
Sporting Nelo 2 – Elita Lebbeke  18.15 hr

Powered by Blog Grabber