Sporting Nelo – Quintus

Opnieuw een thuiswedstrijd voor Sporting NeLo, én een hele belangrijke. Thuis tegen Quintus zal Sporting nog meer overgave en werklust voor de dag moeten leggen. Want thuis, tegen de hekkensluiter, moet…Sporting Nelo – Quintus

06-10-2017 10:52 – Ingezonden door Redactie

Opnieuw een thuiswedstrijd voor Sporting NeLo, én een hele belangrijke. Thuis tegen Quintus zal Sporting nog meer overgave en werklust voor de dag moeten leggen. Want thuis, tegen de hekkensluiter, moet er gewonnen worden! Wie denkt dat dit vanzelf gaat lopen, heeft het echter mis ! In de BeNe-league worden geen cadeautjes uitgedeeld, dus als we ook maar een klein beetje de concentratie en de druk verliezen, worden we 100% zeker gepakt! We gaan wellicht Daan Versleeuwen nu helemaal fit krijgen en dus hebben we weer een oplossing meer in de opbouwrij. Louis Vandebeeck moet nog enkele weken langs de kant toekijken maar de rest zou fit moeten zijn.
Opletten dus en de boog tegen het weekend weer helemaal gespannen krijgen. We hopen op eenzelfde sfeer als vorige week want dat gaat helpen! Supporters op post !

Sporting NeLo – Quintus, Sporthal Dommelhof om 20.15 uur.

Powered by Blog Grabber