Sporting Nelo zaterdag naar Aalsmeer

Met de verplaatsing naar Aalsmeer krijgen we géén plezierreisje voorgeschoteld. Aalsmeer heeft een hele stevige thuisreputatie. Het verloor nipt met 28-29 van Bevo, maar won thuis van Hasselt met 33-27…Sporting Nelo zaterdag naar Aalsmeer

13-10-2017 13:37 – Ingezonden door Sven Spooren

Met de verplaatsing naar Aalsmeer krijgen we géén plezierreisje voorgeschoteld. Aalsmeer heeft een hele stevige thuisreputatie. Het verloor nipt met 28-29 van Bevo, maar won thuis van Hasselt met 33-27 en zelfs uit bij Bocholt met 41-42. Doelpunten scoren gaat hen dus heel makkelijk af.  Zeker thuis speelt het een heel snel spelletje en gaan ze heel veel lopen. Met spelers als Wai Wong (de Nederlandse Qerimi), de supersnelle Robin Boomhouwer (ex-Merksem), schutters Vandam, Castien, Bottinga en Jansen, sterke pivot Samir Benghanem en 2 degelijke keepers hebben zij een heel sterk en compleet team. De ervaren Bert Bouwer (ex bondscoach van oa de NL vrouwen) is sedert dit jaar hun oefenmeester en die aanpak begint blijkbaar stilaan aan te slaan. Ze staan 1 puntje achter onze rood-witten maar dat zegt dus niet zoveel. Ons doel is om 4e Belgische club te blijven en in die zin is de overwinning van Bocholt op Sasja een goede zaak, en ook Tongeren-Visé gaan we scherp in de gaten houden. Door te winnen in Aalsmeer kunnen we onszelf een heel groot plezier doen. Maar zover zijn we nog niet! Om dat snelle spel van Aalsmeer te kunnen volgen hebben we iedereen nodig. Echter 3 spelers zijn onzeker: Vandebeeck hervat maandag de trainingen maar zowel Jerry (gekneusde voet) als Versleeuwen (Elleboog, vinger) zijn onzeker. We zijn dus niet topfit, maar we gaan ons vel wel duur verkopen. Zwakke momenten zoals in de laatste wedstrijd tegen Quintus kunnen we ons niet veroorloven. Gelukkig ziet iedereen dat er nog veel rek zit op de prestaties van ons team en we werken hard om er een constante in te krijgen.
We vertrekken met de bus om 15.00 hr en zullen goed voorbereid zijn. De wedstrijd begint al om 19.15 hr in sporthal Bloemenhof te Aalsmeer. We kijken ernaar uit om met een grote delegatie af te reizen. Aanmelden kan via communicatie@sporting-nelo.be

Powered by Blog Grabber