Spreekuur PvdA Cranendonck

Op donderdag 29 juni houdt PvdA-Cranendonck weer haar spreekuur. U kunt dan alle mogelijke zaken, waarin de gemeente een rol speelt, inbrengen. Wij zullen uw problemen, klachten of vragen noteren en bekijken…Spreekuur PvdA Cranendonck

29-06-2017 15:30 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 29 juni houdt PvdA-Cranendonck weer haar spreekuur. U kunt dan alle mogelijke zaken, waarin de gemeente een rol speelt, inbrengen. Wij zullen uw problemen, klachten of vragen noteren en bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. U ontvangt altijd van ons bericht terug over wat wij met uw probleem of klacht hebben gedaan.
Voor dit spreekuur bent u tussen 19.00 en 19.30 uur van harte welkom in De Smeltkroes in Maarheeze (zaaltje achter de bar), waar commissielid Marie Beenackers u zal verwelkomen. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met een van onze raadsleden. Kijk voor hun contactgegevens op www.cranendonck.pvda.nl .

Powered by Blog Grabber