Stage- en Banenmarkt Cranendonck

Op 6 oktober organiseren Ondernemerscontact Cranendonck (OCC), BRAVO! College en de gemeente Cranendonck een grootse stage- en banenmarkt ‘Cranendonck werkt!’. Van 16.00 uur tot 18.00 uur is de stagemarkt;…Stage- en Banenmarkt Cranendonck

25-09-2017 16:08 – Ingezonden door Redactie

Op 6 oktober organiseren Ondernemerscontact Cranendonck (OCC), BRAVO! College en de gemeente Cranendonck een grootse stage- en banenmarkt ‘Cranendonck werkt!’. Van 16.00 uur tot 18.00 uur is de stagemarkt; speciaal bedoeld voor leerlingen / studenten die stage gaan lopen, zich willen oriënteren  of in de toekomst een baan zoeken. Tijdens de banenmarkt van 18.00 tot 20.00 uur ontmoeten werkzoekenden en bedrijven elkaar.  Dit gaat door in De Zuiderpoort te Budel.

Tijdens de stagemarkt kunnen jongeren kennismaken met de vele mogelijkheden die de bedrijven in Cranendonck bieden op het gebied van stages en, in de toekomst, werk. Omdat er veel verschillende bedrijven uit diverse branches staan, kunnen jongeren zich hier ook oriënteren op hun toekomstige loopbaan.  Iedereen is van harte welkom op ‘Cranendonck werkt!’. Meer informatie over de stage-en banenmarkt en de deelnemende bedrijven is te vinden op www.cranendonckwerkt.nl. Leerlingen / studenten en werkzoekenden kunnen zich hier inschrijven voor een van de twee onderdelen (niet verplicht). Ook bedrijven die aanwezig willen zijn kunnen zich nog aanmelden. Voor leerlingen / studenten is er bij inschrijving een mooie prijs te winnen!

Powered by Blog Grabber