Start cursusseizoen Kynologenclub Weert

Kynologenclub Weert en omstreken gaat op zaterdag 2 september weer van start met het nieuwe seizoen gehoorzaamheids- en agilitycursussen. De groepen zijn al allemaal gevuld behalve de puppycursus, daar…Start cursusseizoen Kynologenclub Weert

22-08-2017 10:54 – Ingezonden door Redactie

Kynologenclub Weert en omstreken gaat op zaterdag 2 september weer van start met het nieuwe seizoen gehoorzaamheids- en agilitycursussen. De groepen zijn al allemaal gevuld behalve de puppycursus, daar zijn nog enkele plekken vrij. Deze puppycursus is op 12 aaneengesloten zaterdagochtenden en duurt 45 minuten per keer. Er wordt les gegeven op het terrein van Restaurant – Speeltuin – Kinderboerderij Van Horne Hoeve, Trancheeweg 22 te Weert. Honden tot 6 maanden oud mogen met deze groep meedoen. Om in te schrijven kunt u mailen naar inschrijven@kcweert.com. Meer informatie over de diverse cursussen en de vereniging vindt u op onze vernieuwde website www.kcweert.com.

Powered by Blog Grabber