Start Samen met Start-to-Run in Cranendonck

Samen lopen is zoveel leuker. Als je weet dat je loopmaatjes (en je trainer) op je wachten, zal je wat minder gemakkelijk een training schrappen. Het is gezelliger, goed voor de motivatie, je tikt de kilometers…Start Samen met Start-to-Run in Cranendonck

25-09-2017 11:48 – Ingezonden door Redactie

Samen lopen is zoveel leuker. Als je weet dat je loopmaatjes (en je trainer) op je wachten, zal je wat minder gemakkelijk een training schrappen. Het is gezelliger, goed voor de motivatie, je tikt de kilometers gemakkelijker weg en het helpt om de regelmaat erin te houden. Bovendien is samen hardlopen goed af te wisselen met trainen in je eentje. En die Start to Run trainers helpen je heel goed op weg met al hun tips, tricks en leuke hardloopvormen. Wat de prettigste verdeling is tussen ‘social’ en ‘solo’ zal voor ieder anders zijn. Maar dat het goed is om een mix te maken van desolaat en met je maat, dat staat buiten kijf.

Wil jij samen met ons genieten van hardlopen? Schrijf je in voor Start-to-Run. Dat is leren hardlopen van een goede trainer in een gezellige groep. Extra leuk is onze vriendendeal, waarmee je korting krijgt op het inschrijfgeld.

We beginnen in Soerendonk op maandagavond 25 september en woensdagmorgen 27 september. Meer informatie vindt je op www.yakultstarttorun.nl of via Irma van Gils, tel. 06-23042276 e-mail trainen@loopgroepcranendonck.nl.

Powered by Blog Grabber