Startdag Chiromeisjes Hamont

Op zondag 17 september mochten de Chiromeisjes van Hamont een hoop nieuwe gezichtjes ontvangen op hun startdag. Door goed samen te werken bracht de hele bende verschillende opdrachten tot een goed einde,…Startdag Chiromeisjes Hamont

24-09-2017 10:01 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 17 september mochten de Chiromeisjes van Hamont een hoop nieuwe gezichtjes ontvangen op hun startdag. Door goed samen te werken bracht de hele bende verschillende opdrachten tot een goed einde, zodanig dat ze Alice al snel uit het Wonderland-doolhof kregen.  De Chiromeisjes hopen iedereen volgende week weer terug te zien! Tot dan! Kon je er niet bij zijn op de startdag? Kom dan gerust volgende week een kijkje nemen aan het Chiroheem in de Molenstraat van 14 uur tot 17 uur.

Powered by Blog Grabber