Startdag Scouts Hamont

De voorbereidingen zijn al in volle gang, maar het 51e scoutsjaar van Scouts & Gidsen Hamont start pas écht op de opening op zondag 17 september 2017! Ben je nieuwsgierig naar wat scouts is? Benieuwd naar onze scoutsproeven en de gesjorde glijbaan (https://www.youtube.com/watch?v=aY9-BI3VyiM)? Wil je…Startdag Scouts Hamont

15-09-2017 14:18 – Ingezonden door Redactie

De voorbereidingen zijn al in volle gang, maar het 51e scoutsjaar van Scouts & Gidsen Hamont start pas écht op de opening op zondag 17 september 2017! Ben je nieuwsgierig naar wat scouts is? Benieuwd naar onze scoutsproeven en de gesjorde glijbaan (https://www.youtube.com/watch?v=aY9-BI3VyiM)? Wil je weten welke vriendjes of vriendinnetjes ook bij onze scoutsgroep ravotten? Kom dan zeker naar onze opening van het nieuwe scoutsjaar in de Beverbeekse bossen en ontdek het allemaal! Nieuwe gezichten, (groot)ouders, buren, sympathisanten, broer/zus… zijn op 17 september van harte welkom om 13u30 in de Beverbeekse bossen aan ons Scoutsheem. Iedereen is welkom, ook al zit je (nog) niet bij de scouts. De leiding wordt voorgesteld in een heuse openingsshow, dat gevolgd wordt door spannende overgangen en uitdagende proeven. Er worden ook toffe spelletjes en lekkere vlaai op onze weide voorzien, dus voor ieder wat wils! Na de openingsshow is het mogelijk om extra informatie te bekomen over onze scoutsgroep en je vrijblijvend in te schrijven voor enkele proefactiviteiten. Alle jongens en meisjes vanaf het eerste leerjaar kunnen bij onze scoutsgroep komen. Kortom, we verwelkomen jou en je familie graag op onze opening van het nieuwe scoutsjaar op zondag 17 september vanaf 13u30!

Powered by Blog Grabber