Stem op sv Budel bij Rabobank Samen Sterker

Rabobank Weerterland en Cranendonck werkt voor het verdelen van het sponsorbudget voor het vierde jaar op rij met de actie ‘Samen Sterker’. Alle leden van de Rabobank (ouder dan 18 jaar) mogen daarmee…Stem op sv Budel bij Rabobank Samen Sterker

06-10-2017 10:10 – Ingezonden door Redactie

Rabobank Weerterland en Cranendonck werkt voor het verdelen van het sponsorbudget voor het vierde jaar op rij met de actie ‘Samen Sterker’. Alle leden van de Rabobank (ouder dan 18 jaar) mogen daarmee bepalen hoe het sponsorbudget van 115.000 euro verdeeld gaat worden. Het maximale bedrag dat een vereniging kan ontvangen is 5.000 euro, maar wij willen proberen om het bedrag van vorig jaar te verhogen! Roep iedereen in je omgeving op en deel dit bericht, want jij stemt toch ook op sv Budel?  Stemmen kan van dinsdag 03 oktober 2017 tot en met dinsdag 17 oktober 2017! Voor meer informatie over Samen Sterker bekijk de pagina op onze website www.svbudel.nl

Powered by Blog Grabber