Stichting Kinder Vakantie Werk Budel

Stichting Vakantie Werk Budel is danig in de weer geweest met het organiseren van verschillende leuke activiteiten waarmee de kinderen zich lekker konden uitleven.Stichting Kinder Vakantie Werk Budel

24-08-2017 16:00 – Ingezonden door Redactie

Stichting Vakantie Werk Budel is danig in de weer geweest met het organiseren van verschillende leuke activiteiten waarmee de kinderen zich lekker konden uitleven.

De afsluitende activiteit is, zoals ieder jaar, de “Van Hunsel en Govers avondwandel- vierdaagse, die nu al zijn 47ste editie toe is. Vrijdag 25 augustus zal harmonie EMM de kinderen muzikaal ontvangen bij het bejaardencentrum. Vandaar zal een bonte stoet met kinderen onder muzikale begeleiding van schutterij St.-Nicolaas en St.- Antonius van Budel vertrekken naar het beachvolleybalveld gelegen aan de Poelderstraat te Budel, De route is als volgt: start aan het bejaardencentrum, verkeerslichten rechts af Nieuwsstraat, voor het medisch centrum door, oversteken langs de Klimroos en zo rechtdoor vervolgen naar de Poelderstraat.
Hier zullen de kinderen uit handen van burgemeester Vermue en KVW hun welverdiende medaille ontvangen.

Powered by Blog Grabber