Stoere Mannendag in binnenstad Weert

Zaterdag 2 september staat de binnenstad van Weert in het teken van de eerste Stoere Mannendag. Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers presenteren een dag vol stoere activiteiten en winkelacties.Stoere Mannendag in binnenstad Weert

01-09-2017 12:21 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 2 september staat de binnenstad van Weert in het teken van de eerste Stoere Mannendag. Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers presenteren een dag vol stoere activiteiten en winkelacties.

Dat shoppen voor mannen ook stoer is bewijzen de ondernemers in Weert. Terwijl de weekmarkt in vol ornaat op de pleinen staat wordt de binnenstad van extra sfeer voorzien door showband Doe Mar Wa, een muzikaal gezelschap dat als rauwe Vikingen door de stad trekt.

Verspreid in de stad staan attracties waarbij stoere mannen uitgedaagd worden hun krachten te laten zien. Mannen worden uitgenodigd deel te nemen aan een workshop vuurspuwen, waarvoor deelnametickets via een Facebook-actie te winnen zijn, en de liefhebber van een stoer drankje is daarvoor welkom bij de mobiele Landrover-bar. Verspreid in de stad presenteren lokale ondernemers stoere acties. Zo kun je bij Jumbo aan het Collegeplein genieten van een vers broodje shoarma voor €1,50. Bij Bruna aan de Markt ontvangen de eerste 100 mannen gratis de zaterdageditie van de Telegraaf. Bij Ekspreszó in de Muntpromenade wordt aansluitend de koopmiddag een stoere mannenbarbecue georganiseerd.

Lokale horeca bieden tijdens Stoere Mannendag diverse mannenmenu’s aan. Zo staat onder andere bij Brownies & Downies burger&beer op het menu en hebben de horecalocaties op de Markt ook een speciaal Stoere Mannendag-menu. Bij Jeans Centre kunnen mannen alsof ze in gevecht zijn met een grote ijsbeer op de foto, wat ze een op dezelfde dag te besteden kortingsbon van 10 euro oplevert. Ondernemers van de Hoogstraat organiseren verschillende acties tijdens de Stoere Mannendag. In de straat staan diverse stoere auto’s en motoren. Bij Hairoscope kunnen mannen hun baard gratis bij laten knippen en Colada/Sport2000 biedt gasten een lekkere hap van de grill aan. Restaurants Denver en Barco pakken op het Bassin uit met diverse smaakvolle acties. Zo wordt een heus kampement opgebouwd waar terplekke brood en andere lekkernijen worden bereid. De vuurspuwer sluit omstreeks 18:00 uur zijn dag af op het Bassin en de stoerste mannen worden uitgedaagd op een rodeostier, waarna ze op het terras kunnen uitrusten onder het genot van een lokale speciaal biertje.

De Stoere Mannendag vindt de gehele zaterdag plaats. Winkels sluiten om 17.00 uur, maar natuurlijk is het daarna nog goed vertoeven bij de lokale horeca. Meer informatie over het evenement, inclusief alle acties, is te vinden op www.stoeremannendag.nl.

Powered by Blog Grabber