‘Strange Comedy’ vervangt ‘Hoe weet u dat?’

De voorstelling ‘Hoe weet u dat?’ van Sien Wynants en Aron Wade op 12 november in Cinema Walburg kan niet doorgaan. Omdat de voorstelling niet tijdig raakte afgewerkt, is de organisatie genoodzaakt de hele tournee te annuleren. Niet getreurd echter, het UiTpunt Hamont-Achel heeft een volwaardig alternatief…‘Strange Comedy’ vervangt ‘Hoe weet u dat?’

24-09-2017 11:54 – Ingezonden door Redactie

De voorstelling ‘Hoe weet u dat?’ van Sien Wynants en Aron Wade op 12 november in Cinema Walburg kan niet doorgaan. Omdat de voorstelling niet tijdig raakte afgewerkt, is de organisatie genoodzaakt de hele tournee te annuleren. Niet getreurd echter, het UiTpunt Hamont-Achel heeft een volwaardig alternatief in de aanbieding: Strange Comedy, een wervelende combinatie van illusionisme, circus en fysiek theater.

“Toen bleek dat het theaterstuk ‘Hoe weet u dat?’ niet door kon gaan zijn de medewerkers van het UiTpunt onmiddellijk op zoek gegaan naar een nieuwe voorstelling”, vertelt schepen van cultuur Rudi Boonen. “Dat is de familievoorstelling Strange Comedy geworden. Een show die al applaus mocht ontvangen van over de hele wereld.”

Strange Comedy is een woordeloze show voor jong en oud. Een clownesk duo probeert een variété show op te voeren, boordevol magie, acrobatie, jongleerwerk, cabaret en adembenemende trucs. De ambitieuze clowns worden echter al snel het slachtoffer van hun eigen illusies en komen in gevaarlijke, maar tegelijk hilarische situaties terecht. Zelfs hun eigen kostuums lijken hen vijandig gezind…

Wie reeds tickets kocht voor ‘Hoe weet u dat?’ kan op vertoon hiervan probleemloos genieten van de vervangvoorstelling ‘Strange Comedy’. Ticketkopers die geen interesse hebben in de nieuwe voorstelling krijgen hun tickets terugbetaald. Zij dienen via email hun naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, ticketnummers en rekeningnummer door te sturen naar uitpunt@hamont-achel.be en dit voor 30.09.2017. Natuurlijk kunnen zij ook altijd terecht bij de balies van het UiTpunt Hamont of Achel om de gevraagde gegevens achter te laten. De medewerkers zullen dan het nodige doen om de ticketgelden terug te storten op de doorgegeven bankrekening. Let op: er gebeurt geen contante terugbetaling via de balies van het UiTpunt Hamont en Achel.
De voorstelling van Strange Comedy gaat door op 12 november om 14.00 uur in Cinema Walburg.

Powered by Blog Grabber