Studieruimte in Neerpelt

Ook voor wie herexamens heeft voorziet de gemeente Neerpelt een studieruimte. Dagelijks met de neus in de boeken duiken, dat doe je best in een rustige omgeving. Tijdens de vorige examenperiodes vonden telkens heel wat studenten hun weg naar de studieruimte. Vanaf nu tot en met 10 september kunnen studenten…Studieruimte in Neerpelt

07-08-2017 11:42 – Ingezonden door Redactie

Ook voor wie herexamens heeft voorziet de gemeente Neerpelt een studieruimte. Dagelijks met de neus in de boeken duiken, dat doe je best in een rustige omgeving. Tijdens de vorige examenperiodes vonden telkens heel wat studenten hun weg naar de studieruimte. Vanaf nu tot en met 10 september kunnen studenten terecht in de vergaderzaal van het EMJ, op de eerste verdieping van Oud-Dommelhof (Toekomstlaan 7).  De studieruimte is dagelijks geopend van 8 tot 22 uur. Wifi en sanitair zijn aanwezig. Aanmelden doe je ter plaatse in het logboek.
Studeren in de bibliotheek blijft ook mogelijk, al heeft de bibliotheek minder ruime openingsuren dan de studieruimte in Oud-Dommelhof.

Powered by Blog Grabber