Stuur je vakantiefoto naar HAC!

Het is weer zomer! Tijdens vakantieperiode wordt er volop op uitgetrokken, sommigen gaan naar warmere oorden, anderen blijven in eigen land, maar onmisbaar tijdens de vakantie is natuurlijk het HAC Weekblad….Stuur je vakantiefoto naar HAC!

10-07-2017 11:19 – Ingezonden door Redactie

Het is weer zomer! Tijdens vakantieperiode wordt er volop op uitgetrokken, sommigen gaan naar warmere oorden, anderen blijven in eigen land, maar onmisbaar tijdens de vakantie is natuurlijk het HAC Weekblad. Stuur ons jullie leukste vakantiefoto’s, mét HAC Weekblad uiteraard, toe en wij zorgen dat dit een mooi plekje krijgt in de krant. We kijken er naar uit om met onze lezers mee te genieten van de zomer! Als de zomer weer ten einde is, wordt uit alle inzendingen, met de eerlijke hand, een winnaar getrokken die dan een leuke prijs in ontvangst mag nemen! Je foto insturen kan via info@hacweekblad.eu of op de redactie (Stationsstraat 41, Hamont-Achel).

Powered by Blog Grabber