Tentoonstelling Tuke van Nijnatten en Bea van Winkel

NEERPELT – Van zaterdag 18 november tot en met zondag 17 december is iedereen welkom op de tentoonstelling van Tuke van Nijnatten en Bea van Winkel. De tentoonstelling gaat door in boekhoudkantoor Geunes…Tentoonstelling Tuke van Nijnatten en Bea van Winkel

02-11-2017 10:01 – Ingezonden door Reactie

NEERPELT – Van zaterdag 18 november tot en met zondag 17 december is iedereen welkom op de tentoonstelling van Tuke van Nijnatten en Bea van Winkel. De tentoonstelling gaat door in boekhoudkantoor Geunes & Gijbels aan de Jaak Tassetstraat 47a in Neerpelt. Tuke stelt er haar beelden tentoon en Bea laat er haar fotografie zien.

Tuke van Nijnatten (Eindhoven 1946) kwam in 2008 in aanraking met boetseren. Deze vorm van creatief bezig zijn met materialen boeide haar in hoge mate en ze kon er al haar creativiteit in tot uitdrukking brengen. Sedert 2011 is ze zich verder gaan ontwikkelen in boetseertechnieken, omgang met materialen en het vinden van haar eigen stijl. Mensen met al hun kunnen en tekortkomingen zijn voor haar boeiend, interessant en daarom een dankbaar object voor haar kunstwerken.

Fotografie is een grote hobby van Bea van Winkel. Het begon met een kleine digitale camera die al snel opgevolgd werd door een spiegelreflexcamera. Omdat de manuele techniek haar heel erg ging boeien schreef ze zich in voor cursussen. Eerst het CTT in Genk daarna het CVO in Lommel. Van daaruit kwam ze bij ISO 400 terecht, een ambitieuze fotoclub in Lommel, waar de lat steeds hoger gelegd werd. Vele uitstappen met de club en verschillende fotoreizen onder leiding van vakkundige fotografen leverden het materiaal op voor deze tentoonstelling.

De tentoonstelling is iedere werkdag te bezoeken van 9.00 uur tot 17.00 uur, en op zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur in aanwezigheid van de kunstenaars.

Powered by Blog Grabber