Teutenbosloop

Het Teutenbosloopcriterium was vorige week zondag alweer aan zijn 2e ‘wedstrijd’ van het loopseizoen toe. Hoewel, van een wedstrijd is niet echt sprake, want een klassement wordt er niet opgemaakt, wel…Teutenbosloop

12-01-2018 11:15 – Ingezonden door Tekst Marc Faes – Foto Marc Faes

Het Teutenbosloopcriterium was vorige week zondag alweer aan zijn 2e ‘wedstrijd’ van het loopseizoen toe. Hoewel, van een wedstrijd is niet echt sprake, want een klassement wordt er niet opgemaakt, wel is er voor de meer ambitieuze lopers een klok voorzien, waarvan de tijd na aankomst kan worden afgelezen. Weer menige sportieveling is het jaar gestart met goede sportieve voornemens, want maar liefst 293 deelnemers daagden op voor een tocht van 3, 6, 9 of 12 kilometer, met start en aankomst op de voetbalterreinen van ’t Herent. Met een schrale wind en een temperatuur van net iets boven het vriespunt moest er dan wel doorgelopen worden om het warm te krijgen. Al deed het soepje achteraf uiteraard ook weer deugd. De volgende Teutenboslopen vinden plaats op 21 januari (Soeverein Lommel), 4 februari (Holven Overpelt), 25 februari (Duinenstadion Hechtel), 4 maart (Dommelhof Neerpelt), 18 maart (Lommel Werkplaatsen) en 25 maart (De Bosuil Neerpelt). Telkens wordt gestart om 10u, deelnemen kost 2 €, wie 5 van de 8 boslopen mee loopt, krijgt op de laatste loop een klein aandenken.

Powered by Blog Grabber