The Lasses in Cultuurtuinhuis de Schoenendoos

The Lasses staan bekend om geweldige samenzang en een eigentijdse vertolking van eeuwenoude liedjes. Liefhebbers van folk, country en americana likken er hun vingers bij af. Sophie Janna en Margot Merah…The Lasses in Cultuurtuinhuis de Schoenendoos

12-10-2017 14:37 – Ingezonden door Redactie

The Lasses staan bekend om geweldige samenzang en een eigentijdse vertolking van eeuwenoude liedjes. Liefhebbers van folk, country en americana likken er hun vingers bij af. Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn; hun stemmen kleuren bij elkaar als een goedgeweven deken, die je omhult met schitterende liedjes uit Schotland, Engeland en Amerika. Als die deken dan uiteindelijk van je afglijdt, na het horen van al die liedjes over eerder geleefde levens, voel je je hart ineens sterker kloppen dan daarvoor…
Margot en Sophie spelen al een paar jaar in binnen- en buitenland en gaan dit jaar weer op tour naar Amerika om hun derde album te promoten. Traditionals worden aangevuld met eigen werk. In De Schoenendoos spelen ze woensdag 18 oktober met de Amerikaanse violiste Kathryn Claire, waar ze al drie jaar mee optreden in de VS en Nederland. Driestemmige zang met hart, ziel en overtuiging!” Vooraf zal Mari de Bijl enkele liedjes brengen. Start: 20 uur. Entree €10,- incl. gratis koffie/ thee vanaf 19:30. Reserveren via schoenendoospost@gmail.com is aanbevolen.

Powered by Blog Grabber