Theatervoorstelling Kinderboekenweek

Op zondag 8 oktober om 11 uur organiseert Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes Jeugd te Maarheeze de voorstelling ‘Bibberbenen en Blubberarmen’ van Peter Sterke. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom. De inkom bedraagt €3. Peter vindt alles griezelig. Maar dan ook alles. Als hij opstaat en in…Theatervoorstelling Kinderboekenweek

07-10-2017 10:00 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 8 oktober om 11 uur organiseert Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes Jeugd te Maarheeze de voorstelling ‘Bibberbenen en Blubberarmen’ van Peter Sterke. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom. De inkom bedraagt €3.

Peter vindt alles griezelig. Maar dan ook alles. Als hij opstaat en in de spiegel kijkt, schrikt hij van zichzelf. Een spreekbeurt geven, geeft hem bibberbenen en als hij een bal moet gooien en iedereen kijkt, dan krijgt hij blubberarmen.Peter is er dan ook helemaal klaar mee en geeft zich op voor de Griezelacademie. Als je alles gruwelijk eng vindt, dan moet je gewoon zelf gruwelijk eng worden. Om op de Griezelacademie te komen moet je de basisvaardigheden van griezelen kennen. Griezelig lopen, gruwelijk eng dansen en vooral zelf niet bang zijn of worden. Een interactieve voorstelling waarin iedereen wordt uitgenodigd mee te denken en te doen.

Powered by Blog Grabber