Theetuin Dorplein genomineerd

Jorine’s Theetuin in Budel-Dorplein is verkozen door Paradijsvogels magazine tot een van de mooiste verborgen theetuinen van Nederland. De journalist ging doorheen het hele land op zoek naar de gezelligste…Theetuin Dorplein genomineerd

17-07-2017 11:12 – Ingezonden door Redactie

Jorine’s Theetuin in Budel-Dorplein is verkozen door Paradijsvogels magazine tot een van de mooiste verborgen theetuinen van Nederland. De journalist ging doorheen het hele land op zoek naar de gezelligste theetuinen. Er werd een mooie top 6 gemaakt, waarin ook Jorine’s Theetuin werd opgenomen. Jorine Berndsen: “De theetuin is mijn grootste hobby en passie. Ik ben dan ook trots op deze nominatie!” Wie graag Jorine’s Theetuin bezoekt kan terecht op www.jorinestheetuin.nl (Sepulcherstraat 166 in Budel-Dorplein) voor alle informatie. Benieuwd naar de andere genomineerden? Kijk dan eens op www.paradijsvogelsmagazine.nl en zoek op theetuin.

Powered by Blog Grabber