Toepkoning van Zurrik

Met maar liefst 144 deelnemers is op kermismaandag in Soerendonk het zevenentwintigste toeptoernooi gehouden. Een recordaantal deelnemers.Toepkoning van Zurrik

30-06-2017 14:55 – Ingezonden door Redactie

Met maar liefst 144 deelnemers is op kermismaandag in Soerendonk het zevenentwintigste toeptoernooi gehouden. Een recordaantal deelnemers.

Met de goede weersvoorspellingen stonden dit jaar de tafels buiten opgesteld van café de Bout. De sfeer was ook deze maandag op zijn opperbest. Er was duidelijk  één winnaar met een 100% score (zestien punten) Jeroen Kerkhofs. Hij mag zich een jaar lang de toepkoning van Zurrik noemen. Jeroen Ras  behaalde  in een spannende extra ronde de tweede plaats en de derde prijs ging naar Jasper Beerten. De ‘helaas pindakaas’ trofee ging  dit jaar naar Leon Van Eerd.Korfbalvereniging de Kraanvogels willen alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken voor  de bijdragen aan het welslagen van toeptoernooi 2017.

Powered by Blog Grabber