Toerisme in de Dominicaanse Republiek ‘Anders gezien’

Ook de Dominicaan omschrijft zijn land als het aards paradijs met mooie stranden in een exotisch klimaat. Maar kan de gemiddelde burger van dit vakantieland er ook van genieten of heeft hij eerder andere…Toerisme in de Dominicaanse Republiek ‘Anders gezien’

21-11-2017 10:41 – Ingezonden door Redactie

Ook de Dominicaan omschrijft zijn land als het aards paradijs met mooie stranden in een exotisch klimaat. Maar kan de gemiddelde burger van dit vakantieland er ook van genieten of heeft hij eerder andere katten te geselen. Zijn loon staat meestal even scherp geprijsd als de last minutes die wij niet mogen missen.?Op uitnodiging van Pasar Hamont-Achel geeft Vera Smolders van ‘Wereldsolidariteit’ ons tijdens haar verhaal over haar ervaringsreis in de Dominicaanse Republiek een inkijk achter de schermen van het toerisme in dit land. Zij gaat onder meer in op thema’s zoals leven en werken in de DR, de vrije tijd van de bewoners, hoe zij het toerisme beleven, hun werkomstandigheden en sociale zekerheid. Als slot zal zij het hebben over plaatselijke projecten rond vrije tijd, georganiseerd door plaatselijke organisaties, over duurzaam toerisme en hoe wij hieraan kunnen meewerken maar vooral ook hoe wij hiervan kunnen genieten. Deze voordracht is gratis voor iedereen, ook niet-leden, inclusief een drankje. Ze gaat door op donderdag 23 november om 19.30 uur in pc De Burg, Burg 34, te Hamont-Achel.?

Powered by Blog Grabber