Tonpratersavond Muuzevangers

Op zaterdag 21 oktober treden vijf toppers uit de regio aan in de ton van De Smeltkroes in Maarheeze, om u te onderhouden met hun prijswinnende actsTonpratersavond Muuzevangers

16-10-2017 12:19 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 21 oktober treden vijf toppers uit de regio aan in de ton van De Smeltkroes in Maarheeze, om u te onderhouden met hun prijswinnende acts

Het programma, dat wordt georganiseerd door CV de Muuzevangers, wordt geopend met de tonpraat-act van Wichard de Benis uit Best, gevolgd door die van Ad Vermeulen uit Chaam. Hans Keeris, vorig jaar ook al succesvol in de Mareser ton, sluit het programma voor de pauze af. Ná de pauze worden twee echte ‘kanonnen’ in stelling gebracht: Andy Marcelissen uit Raamsdonksveer en dé rijzende ster in tonpraters-land, Dirk Kouwenberg uit Nuland. De vijf heren hebben stuk voor stuk een goedgevulde prijzenkast, en staan daarmee garant voor karaktervolle typetjes met veel taalkundige spitsvondigheden. Meer informatie over de artiesten vind je op www.muuzevangers.nl of op de facebook-pagina van De Muuzevangers. Hoewel in de voorverkoop al veel kaarten zijn verkocht, zijn er voor deze leuke avond nog kaarten beschikbaar. Deze kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar aan de bar van De Smeltkroes. Ook voorafgaand aan de voorstelling zullen nog kaarten verkrijgbaar zijn, maar wel op basis van op = op… De voorstelling zelf begint om 20 uur.

Foto Andy Marcelissen, één van de tonpraters tijdens de Tonpratersavond 2017 in Maarheeze

Powered by Blog Grabber