Top spel op 13e Cambrinus beachvolleybal toernooi!

Zelfs de weergoden keken afgelopen weekend tevreden neer op het alweer 13e Cambrinus Beachvolleybal toernooi. Het hele programma kon nagenoeg droog worden afgewerkt en de zonnige instelling van de spelers…Top spel op 13e Cambrinus beachvolleybal toernooi!

26-08-2017 10:42 – Ingezonden door Redactie – Foto DeMeus

Zelfs de weergoden keken afgelopen weekend tevreden neer op het alweer 13e Cambrinus Beachvolleybal toernooi. Het hele programma kon nagenoeg droog worden afgewerkt en de zonnige instelling van de spelers maakte het tot een zomers spektakel.
Elk jaar verschijnt, één weekend, in de zomer een complete beachvolleybal arena op de parkeerplaatsen voor de Cambrinus bar in Budel. Met 150 kuub zand en inzet van veel vrijwilligers krijgt het de professionele uitstraling die de teams verdienden. Op zaterdag waren dit de recreatieve teams die in ploegen van 5 spelers om de eer streden. Hier bleek uiteindelijk het team Bakermans/OPS in de finale te sterk voor het team van Good Habitz. Op zondag werd de moeilijkheidsgraad iets opgeschroefd met 4 spelers per team. Hier lieten ook enkele profspelers een hoog niveau zien. De heren van Kaboem namen de hoogste eer in ontvangst voor het team van VVZE. Bij de heren recreanten ging op zondag de eerste prijs naar club Vedet voor de Toy Boys.
Cambrinus kan tevreden terugkijken op een gezellig en sportief weekend dat mede dankzij de sponsoren er weer goed verzorgd uitzag.

Powered by Blog Grabber