Trefpunt d’n Zoete Inval

De afgelopen tijd is het een drukke boel in Gastel. Een grote groep vrijwilligers heeft zich ingezet om prachtige lichtornamenten te maken. Een intensieve maar vooral ook gezellige bezigheid waar de nodige…Trefpunt d’n Zoete Inval

20-11-2017 11:26 – Ingezonden door Redactie

De afgelopen tijd is het een drukke boel in Gastel. Een grote groep vrijwilligers heeft zich ingezet om prachtige lichtornamenten te maken. Een intensieve maar vooral ook gezellige bezigheid waar de nodige uren in zitten.

Afgelopen woensdag verzorgden vier studentes van het Summa college een workshop Social Media voor ouderen. Met veel enthousiasme is er deelgenomen en de vraag kwam of dergelijke ondersteuning op het gebied van elektronica vaker kan worden georganiseerd. En afgelopen zondag vond er een lunch plaats in d’n Zoete inval, georganiseerd voor potientiële bezoekers van ’t Trefpunt, die nog niet eerder ’t Trefpunt bezocht hadden.  Het was heel gezellig en de deelnemers vonden het zeker voor herhaling vatbaar. Voor de komende weken staan weer een aantal activiteiten op stapel: op 24 november is er een workshop met dieren voor jong en oud, op 26 november komt Sinterklaas naar Gastel en op 9 december staat de ontsteking ornamenten en een grote kerstmarkt op het programma.

Powered by Blog Grabber